Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервизът на Румен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момци,дайте ми цена за комплект съединител за 156 1.9 jtd 105 hp 1999г? И за смяната му?

---------------------------------------------------
    Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
    Пай сее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Запсвам си час за всеки ден! Ядки има ли, ... лешници апример И уискито синьо Джони ли е? (питам си все пак)
      Ела при мен...има всичко, ако може да си платиш сметката де....))
      п.п...на клиенти с парично покритие, раздавам специални карти за отстъпка...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Румене...майсторе....ама верно си голЕм!
        Новата алфичка се прибра благополучно без да тропне по пътя.Щом правиш и тези фейснати 166-ци си майстор.
        Тропащата седалка....в жабката под седалката имаше секрет за болтовете на джантите
        Жив и здрав да си
        Click image for larger version

Name:	20170223_141850.jpg
Views:	1
Size:	97.7 Килобайта
ID:	2347393
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Дайте тел.на Румен ако го има някой де?
          166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.

Comment

• Адреса(картата) и телефона още ли са актуални ?
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Всичко е актуално= звъните, уговаряте си дата и час.Отивате.

До Проспиид са.До Музейко са.До Минно-геоложкия университет са.

Най-близко са до Проспийд.

Тук е посочено как се стига с кола до Музейко, те са в "складовете" срещу него точно -там където свършва синята линия която води пешеходците.Ако сте по-рано, пиете едно кафе на кортовете и докато си пиете кафето Румен пристига и си паркира колата до кафето.Не бързате много да му се "закачите", защото и той душа носи и кафе пие ...

http://www.muzeiko.bg/bg

========================================

Направих Ви план-схема дори и пеша можете да стигнете до него
              Attached Files
              Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 11:03.
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• А бе да казват кога са ваканция(отпуск).......отивам ...катинар....бирата се стопли...

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  А бе да казват кога са ваканция(отпуск).......отивам ...катинар....бирата се стопли...
                  От понеделник няма отпуск вече

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    От понеделник няма отпуск вече
                    А бе тебе най накрая трябва да те черпим.....много пъти ми подсказа в тоя форум...и то за добро...)

Comment

• Един от най-кадърните и разбрани майстори ... 6-7 години доволен от ремонти - парите са окей, качеството е като цяло супер и малко майстори са по-кадърни.

Малко градивна критика обаче - последната година-две е твърде натоварено ... Запазване на час седмици по-рано - окей. Отиваш - той часа не е запазен, никой не те очаква. Оставям колата въпреки това, ама има едни 10ина дни чакане да дойде ред.
                      И от време на време се случват греди - оставям за оправяне на каквото има + каквото се намери, вземам я, тя я тропа повече от преди, я на третия път спира да пали. Инцидентно е окей да се случи, втори-трети път има риск да стане тенденция.

По мое мнение - по-малко коли, повече време да има, да се гледат с повече внимание. Ясно е, че това ще е за сметка на по-високи цени ...

Comment

• Първоначално публикувано от savage309 Покажи съобщение
                        Един от най-кадърните и разбрани майстори ... 6-7 години доволен от ремонти - парите са окей, качеството е като цяло супер и малко майстори са по-кадърни.

Малко градивна критика обаче - последната година-две е твърде натоварено ... Запазване на час седмици по-рано - окей. Отиваш - той часа не е запазен, никой не те очаква. Оставям колата въпреки това, ама има едни 10ина дни чакане да дойде ред.
                        И от време на време се случват греди - оставям за оправяне на каквото има + каквото се намери, вземам я, тя я тропа повече от преди, я на третия път спира да пали. Инцидентно е окей да се случи, втори-трети път има риск да стане тенденция.

По мое мнение - по-малко коли, повече време да има, да се гледат с повече внимание. Ясно е, че това ще е за сметка на по-високи цени ...
                        Съгласен.Много коли-повече пропуски. Просто се опитваме да помогнем на всички, но явно не успяваме.
                        Last edited by rubig; d.m.y г., 20:51.

Comment

• Някой знае ли, докога ще е затворено, че имаме нов член в семейството и ми се иска Румен да я погледне?
                          Shit happens, sometimes...

Comment

• Първоначално публикувано от ivjordan Покажи съобщение
                            Някой знае ли, докога ще е затворено, че имаме нов член в семейството и ми се иска Румен да я погледне?
                            Пак е отпуска....но май другата седмица ще е на работа...

Comment

• Голям + и от мен за работата на Румен. Перфектен: части + качество + цена + супер коректно отношение. Единственият проблем е, че е много натоварен, ясно защо

Comment

• Браво на Румен..........днес, докато кажа А...и той ми обясни за проблеми Б, В Г.....е това е автомобилен механик....точно определя, кое, какво и защо...без ненужното бля, бля....
                                Благодаря за подаръка, който ми направи......
                                Още 100 години да радваш Алфа феновете....

Comment

Working...
                                X